Ön egy fegyvereket tartalmazó szakmai weboldalt látogatott meg!

Kérjük, csak akkor látogassa meg weboldalunkat, ha Ön kifejezetten ilyen irányú szakmai tartalmakat keres és BELÉPÉS-ével kijelenti, hogy elmúlt 18 éves és szakmai érdeklődő és a lapon található információkra szakmai célból van szükséges!

Minden egyéb esetben felkérjük, hogy hagyja el az oldalt!

Belépés

Gödöllő, Isaszegi út 168. bejárat az Alsó-tó utcáról
06-28-420-760, 06-20-347-5899, trofeakft@trofeakft.hu
REGISZTRÁCIÓ Elfelejtett jelszó


OLIGHT Javelot Pro Pannon Vadász Szett

A termék leírása:

Az Olight Javelot Pro Pannon tölthető LED lámpa szett Igazi vadász lámpa, a gyártó szinte mindent belerakott a amitől jól használható egy fegyverlámpa.
A Olight Javelot Pro Pannon tölthető LED lámpa szett a M3X alapjaira épült, azonban több praktikus funkcióval is rendelkezik. Talán a legfontosabb változtatás, hogy a lámpatest megkapta az új fejlesztésű mágneses végkapcsolót, így a tartozék mágneses lengőkapcsolót használva 1000 méternél is nagyobb hatótávolságú fegyverlámpára teszünk szert, ráadásul a fejlesztésnek köszönhetően a tartozék töltőplatformon keresztül a lámpa szétszedése nélkül tölthetőek fel az akkumulátorok.
A lámpa hatalmas 2100 lumenes fényerejét  CREE XHP35 HI NW LED biztosítja,. melyhez két darab 18650 típusú 3500 mAh-s akkumulátor biztosítja az energiát. Nemcsak fegyverlámaként hanem keresőlámpaként is bevethető, hiszen legnagyobb teljesítményen egészen 1080 méteres távolságba képes elvilágítani. Takarékos üzemmódban 15 lumen fényerővel 8 napon át üzemel.

Bekapcsolása a lámpatest végén elhelyezett kapcsolóval történik, továbbá az M3X-nél megismert módon a fényerőszinteket a lámpafej oldalán elhelyezett funkcióváltó kapcsolóval változtathatjuk. Az oldalkapcsolón ledfények informálnak az akkumulátorok töltöttségi szintjeiről: zöld > 75% töltöttség, narancs = 30-75% töltöttség, piros < 30% töltöttség, piros villogó 10% < töltöttség.

A Olight Javelott Pro tölthető LED lámpa teste eloxált repüléstechnikai alumíniumból készült, a gyártói adatok szerint kibírja az egy méterről történő leejtést, IPX8- védettségének köszönhetően por és vízálló kivitelű.

A lámpa készlet  a következőket tartalmazza:

  • Olight Javelott Pro tölthető LED lámpa (akkumulátorok a lámpatestben)
  • Mágneses USB töltőkábel
  • Szivargyújtó adapter
  • Mágneses szerelék
  • Zöld szűrő
  • Vörös szűrő
  • Használati útmutató

Írja meg véleményét!

Rossz
Köszönjük véleményét!
Frissítés
Sajnos valami hiba történt, kérem próbálja újra!


Hasonló termékek

FHL50 Fenix fejlámpa

FHL50 Fenix fejlámpa

Rendkívül sokoldalú, könnyű, 6,5 méter mélységig vízálló fejlámpa. (IPX-6) Két típusú...

Gyártó:
VI33 Mactronic lámpa

VI33 Mactronic lámpa

A markolat elfordítható. Tölthető akkumulátorral, hálózati (230V) és szivargyújtóról (12V) használható töltővel. Hátsó biztonsági fénnyel. Három üzemmód: 100% fényerő - 4 óra...

Gyártó:
380078 Dörr ledes lámpa

380078 Dörr ledes lámpa

380078 Dörr ledes lámpa 5 ledes lámpa, baseball sapka sildjére csatolható 10 Lumen 2db CR2016 elemmel működik (elemmel együtt kapható)

Gyártó:
VI35 Mactronic Phantom fejlámpa

VI35 Mactronic Phantom fejlámpa

VI35 Mactronic Phantom fejlámpa A Mactronik fejlámpák egyik vezető terméke a Phantom mely három különálló fényforrásal...

Gyártó:
Vissza


Hasznos tudnivalók

Vadászati idények 2015

a) Nagyvadfajok


Gímszarvas bika, golyóra érett: szeptember 1.-október 31.
Gímszarvas bika, : szeptember 1.-január 31.
Gímtehén, -ünő: szeptember 1.-január 31
Gím borjú: szeptember...

Fegyvertörvény 2012-es módosítása

A lőfegyverekről és lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény módosításáról rendelkező 2012. évi XIII. törvény egyes rendelkezései a kihirdetését követő napon léptek életbe,...