Ön egy fegyvereket tartalmazó szakmai weboldalt látogatott meg!

Kérjük, csak akkor látogassa meg weboldalunkat, ha Ön kifejezetten ilyen irányú szakmai tartalmakat keres és BELÉPÉS-ével kijelenti, hogy elmúlt 18 éves és szakmai érdeklődő és a lapon található információkra szakmai célból van szükséges!

Minden egyéb esetben felkérjük, hogy hagyja el az oldalt!

Belépés

cegbemutato

Gödöllő, Isaszegi út 168. bejárat az Alsó-tó utcáról
06-28-420-760, 06-20-347-5899, trofeakft@trofeakft.hu
REGISZTRÁCIÓ Elfelejtett jelszó


Cégbemutató

A Trófea Kft. 1989 decemberében alakult elsősorban külkereskedelmi tevékenységre, majd 1990-től vadászati kis- és nagykereskedéssé alakítottuk. Azóta Gödöllőn, az Isaszegi úton dolgozunk és tevékenykedünk, ez a központi címünk is.

 

Egy 800 m2-es raktárterületen, ahol a nagykereskedelmi tevékenységet bonyolítjuk, majd az idő hozta magával azt, hogy kiskereskedelem felé is fordulnunk kellett, és ezért egy 300 m2-es kiskereskedelmi boltot alakítottunk ki, ahol magánszemélyek igényeit is megpróbáljuk kielégíteni. Ma már a 60%-ot is eléri a kiskereskedelmi forgalmunk.

 

Vadászathoz kapcsolódó termékeket és segédeszközöket forgalmazunk: golyós, sörétes vadászfegyvereket, önvédelmi marok-lőfegyvereket, sport és légfegyvereket, és ezek lőszereit. Továbbá vadászati kiegészítő cikkeket, optikát, segédeszközöket, vadászruházatot, és vadász lábbeliket.

 

Igyekeztem, hogy nálunk a vásárló az alacsonyabb jövedelműtől a tehetősebbig, mindenki meg tudja találni és meg tudja vásárolni az igényelt árucikket. Golyós fegyverek közül forgalmazzuk a Sauer, Mauser, Frankonia, Steyr, Rössler, Merkel, Ceska Zbrojovka, és a Baikal gyár által gyártott golyós fegyvereket.

 

Sörétes fegyverekben olasz fegyverek közül forgalmazzuk a Beretta fegyvereket, a Zoli gyár termékeit, a Fausti Stefano termékeit, továbbá német termékekből természetesen a Merkel gyár manufakturális módon gyártott sörétes fegyvereit, az orosz Baikal és TOZ gyár teljes gyártmányskáláját, ami még ma is nagyon közkedvelt Magyarországon.

 

A Steyr osztrák fegyvereknek, és Ausztriából a Rössler Titán gyár termékeinek kizárólagos képviselői vagyunk. A Rössler Titán golyós fegyverek mindenki által elérhető, nagyon jó megjelenésű, szép és jó minőségű fegyverek, azzal az előnnyel, hogy cserélhető csőlehetőséggel rendelkeznek, hogy egy ügyes vadász 2-3 perc alatt csövet tud cserélni, nem feltétlenül fontos egy nagy kaliberű fegyver mellé egy kiskaliberű fegyvert vásárolnia, csak egy váltócsövet, amit töredékéért megvásárolhat.

 

Nagyon kedvelt, és nagyon jó minőségű a Sauer golyós vadászfegyver, amit forgalmazunk, és kedvelt, ezek igazán minőségi fegyverek. A vadászati kiegészítő cikkek közül optikai eszközöket forgalmazunk, a Zeiss, a Swarovski gyár, a Minox gyár, a Tasco, Tosco gyárnak a termékeit.

 

Ezen kívül távol-keleti, olcsó árfekvésű, légpuskára használhatós távcsöveket. Megpróbáljuk itt is legolcsóbbtól a legdrágábbig, a legjobb minőségtől az elfogadható minőségig a vevő igényeit kielégíteni.

 

3.300 féle termékünk van pillanatnyilag készleten. 130-150 körüli partnerünk van, akik kisebb-nagyobb gyakorisággal felkeresik az üzletünket. Kiegészítő körön belül miden, ami a ruházkodáshoz és a felszereléshez kell, megtalálható: a hátizsák, a vadászhívó síp, távolságmérő eszköz, egészségügyi csomag, töltényöv, vagy egy sikeres vadászat utáni vacsorához nagyon szép míves, vésett vagy ónból készült ivópohár is. Jelentős volument képvisel a vadászruházat és a vadász lábbelik, valamint a sporthoz szükséges kiegészítő eszközök. Fedhetetlennek kell lenni annak a személynek, aki ezen a területen kíván dolgozni.

 

Minden kedves vásárlónkat nagyon nagy tisztelettel és szeretettel várjuk, és megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy elégedettséggel távozzanak.

Vissza