Ön egy fegyvereket tartalmazó szakmai weboldalt látogatott meg!

Kérjük, csak akkor látogassa meg weboldalunkat, ha Ön kifejezetten ilyen irányú szakmai tartalmakat keres és BELÉPÉS-ével kijelenti, hogy elmúlt 18 éves és szakmai érdeklődő és a lapon található információkra szakmai célból van szükséges!

Minden egyéb esetben felkérjük, hogy hagyja el az oldalt!

Belépés

Gödöllő, Isaszegi út 168. bejárat az Alsó-tó utcáról
06-28-420-760, 06-20-347-5899, trofeakft@trofeakft.hu
REGISZTRÁCIÓ Elfelejtett jelszó


90581 Fjällräven Värmland férfi kabát

A termék leírása:

Fjällräven Värmland férfi kabát: Kopásálló, vízálló vadászdzseki újrahasznosított poliésztert és organikus pamutot tartalmazó G-1000 Eco anyagból. A Hydratic bélés véd az eső ellen és elpárologtatja a test nedvességét. Tartós és sokoldalú vadászruha, mely ugyanolyan kényelmes a többórás várakozás és egy helyben ülés során, mint amikor a vad megjelenik, és hirtelen cselekedni kell. 
A modell jól kidolgozott, technikai szabása elég bő ahhoz, hogy rétegesen alá lehessen öltözni. Praktikus megoldásaival a lehető legtöbbet tudod kihozni a napodból: például a bal vállon található cipzáras lőszertartó zseb segítségével gyorsan újra tudsz tölteni. Két függőleges, cipzáras mellzseb, és lejjebb két nagy, redőzött zseb is van a dzsekin, melyekben póttöltények és sörétes lőszer tárolható. A rádió a bal vállra felcsatolható rádiótartóra rögzíthető. Biztonsági színű kapucnija használaton kívül feltekerhető és elrejthető a gallérban. 
Az elülső cipzár kétirányú, és egy védő hajtóka mögé van elrejtve. A felesleges hő az oldalsó, cipzáras szellőzőnyílásokon keresztül kiereszthető. Ide a kezedet is bedughatod, ha gyorsan fel akarod melegíteni átfagyott ujjaidat. A derék összehúzó zsinórral, a mandzsetták gombokkal állíthatók.
Tökéletes együttest alkot a Värmland bélelt dzsekivel (cikkszám: F90583). A tartalék dzseki egy rejtett cipzár segítségével bélésként behúzható.

Írja meg véleményét!

Rossz
Köszönjük véleményét!
Frissítés
Sajnos valami hiba történt, kérem próbálja újra!


Hasonló termékek

3189 Pinewood Caribou TC női kabát

3189 Pinewood Caribou TC női kabát

Praktikus és tartós, szél- és vízálló szabadidős kabát, ami az igazán rossz időjárásban is teszi a dolgát. A saját, tartós TC-Lite? anyagunkból. Funkcionális membrán a...

Gyártó:
Fjäll Räven Hátizsák  Vintage 20 L  Dark Olive

5884 PINEWOOD Abisko 2.0

Az Abisko 2.0 a tökéletes vadászkabát a hideg téli napokra. A legújabb Pinewood Ultra Body-Heat technológiánkkal bélelt, amely maximalizálja a ruhadarab kényelmét. A bélés fémszínű...

Gyártó:
Fjäll Räven Hátizsák  Vintage 20 L  Dark Olive
81391 FjällRäven Sarek téli kabát

81391 FjällRäven Sarek téli kabát

81391 FjällRäven Sarek téli kabát Könnyű, bélelt, hosszú fazonú túrakabát G-1000 anyagból. Számos zseb, viharcsuklya felhajtható silddel, valamint levehető, műszőrme...

Gyártó:
Fjäll Räven Hátizsák  Vintage 20 L  Dark Olive
87126 Fjällräven Greenland átmeneti kabát

87126 Fjällräven Greenland átmeneti kabát

Fjällräven Greenland Down Liner Jacket: Vékony, meleg pehelydzseki. Tavasszal/ősszel magában, télen a Greenland Jacket alatt viseld.

Gyártó:
Fjäll Räven Hátizsák  Vintage 20 L  Dark Olive
Vissza


Hasznos tudnivalók

Vadászati idények 2015

a) Nagyvadfajok


Gímszarvas bika, golyóra érett: szeptember 1.-október 31.
Gímszarvas bika, : szeptember 1.-január 31.
Gímtehén, -ünő: szeptember 1.-január 31
Gím borjú: szeptember...

Fegyvertörvény 2012-es módosítása

A lőfegyverekről és lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény módosításáról rendelkező 2012. évi XIII. törvény egyes rendelkezései a kihirdetését követő napon léptek életbe,...