ELÉRHETŐSÉGEK

Trófea Kft.
Vadászati Kis - és Nagykereskedés

Cím: Gödöllő, Isaszegi út 168. Bejárat az Alsó-tó utcáról.

Telefon: 06-28-420-760, 06-20-347-5899
Fax: 06-28-422-181
E-mail:

trofeakft@trofeakft.hu

 

szucs.l@trofeakft.hu

fuzeseri.b@trofeakft.hu

Keressen minket a Facebookon, ahol mindig a legfrissebb akcióinkkal és híreinkkel találkozhat.

 

 

GPS koordináták:
X 19,363 Y 47,579

NYITVATARTÁS:
Hétfő: 8-16
Kedd: 8-16
Szerda: 8-18
Csütörtök: 8-18
Péntek: 8-14
Szombat, vasárnap: zárva

Cégbemutató

A Trófea Kft. 1989 decemberében alakult elsősorban külkereskedelmi tevékenységre, majd 1990-től vadászati kis- és nagykereskedéssé alakítottuk. Azóta Gödöllőn, az Isaszegi úton dolgozunk és tevékenykedünk, ez a központi címünk is.

 

Egy 800 m2-es raktárterületen, ahol a nagykereskedelmi tevékenységet bonyolítjuk, majd az idő hozta magával azt, hogy kiskereskedelem felé is fordulnunk kellett, és ezért egy 300 m2-es kiskereskedelmi boltot alakítottunk ki, ahol magánszemélyek igényeit is megpróbáljuk kielégíteni. Ma már a 60%-ot is eléri a kiskereskedelmi forgalmunk.

 

Vadászathoz kapcsolódó termékeket és segédeszközöket forgalmazunk: golyós, sörétes vadászfegyvereket, önvédelmi marok-lőfegyvereket, sport és légfegyvereket, és ezek lőszereit. Továbbá vadászati kiegészítő cikkeket, optikát, segédeszközöket, vadászruházatot, és vadász lábbeliket.

 

Igyekeztem, hogy nálunk a vásárló az alacsonyabb jövedelműtől a tehetősebbig, mindenki meg tudja találni és meg tudja vásárolni az igényelt árucikket. Golyós fegyverek közül forgalmazzuk a Sauer, Mauser, Frankonia, Steyr, Rössler, Merkel, Ceska Zbrojovka, és a Baikal gyár által gyártott golyós fegyvereket.

 

Sörétes fegyverekben olasz fegyverek közül forgalmazzuk a Beretta fegyvereket, a Zoli gyár termékeit, a Fausti Stefano termékeit, továbbá német termékekből természetesen a Merkel gyár manufakturális módon gyártott sörétes fegyvereit, az orosz Baikal és TOZ gyár teljes gyártmányskáláját, ami még ma is nagyon közkedvelt Magyarországon.

 

A Steyr osztrák fegyvereknek, és Ausztriából a Rössler Titán gyár termékeinek kizárólagos képviselői vagyunk. A Rössler Titán golyós fegyverek mindenki által elérhető, nagyon jó megjelenésű, szép és jó minőségű fegyverek, azzal az előnnyel, hogy cserélhető csőlehetőséggel rendelkeznek, hogy egy ügyes vadász 2-3 perc alatt csövet tud cserélni, nem feltétlenül fontos egy nagy kaliberű fegyver mellé egy kiskaliberű fegyvert vásárolnia, csak egy váltócsövet, amit töredékéért megvásárolhat.

 

Nagyon kedvelt, és nagyon jó minőségű a Sauer golyós vadászfegyver, amit forgalmazunk, és kedvelt, ezek igazán minőségi fegyverek. A vadászati kiegészítő cikkek közül optikai eszközöket forgalmazunk, a Zeiss, a Swarovski gyár, a Minox gyár, a Tasco, Tosco gyárnak a termékeit.

 

Ezen kívül távol-keleti, olcsó árfekvésű, légpuskára használhatós távcsöveket. Megpróbáljuk itt is legolcsóbbtól a legdrágábbig, a legjobb minőségtől az elfogadható minőségig a vevő igényeit kielégíteni.

 

3.300 féle termékünk van pillanatnyilag készleten. 130-150 körüli partnerünk van, akik kisebb-nagyobb gyakorisággal felkeresik az üzletünket. Kiegészítő körön belül miden, ami a ruházkodáshoz és a felszereléshez kell, megtalálható: a hátizsák, a vadászhívó síp, távolságmérő eszköz, egészségügyi csomag, töltényöv, vagy egy sikeres vadászat utáni vacsorához nagyon szép míves, vésett vagy ónból készült ivópohár is. Jelentős volument képvisel a vadászruházat és a vadász lábbelik, valamint a sporthoz szükséges kiegészítő eszközök. Fedhetetlennek kell lenni annak a személynek, aki ezen a területen kíván dolgozni.

 

Minden kedves vásárlónkat nagyon nagy tisztelettel és szeretettel várjuk, és megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy elégedettséggel távozzanak.

Hasznos tudnivalók

Vadászati idények 2015

2013-08-22

Vadászati idények

a) Nagyvadfajok


Gímszarvas bika, golyóra érett: szeptember 1.-október 31.
Gímszarvas bika, : szeptember 1.-január 31.
Gímtehén, -ünő: szeptember 1.-január 31
Gím borjú: szeptember...

TOVÁBB

Fegyvertörvény 2012-es módosítása

2012-09-04

Fegyvertörvény

A lőfegyverekről és lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény módosításáról rendelkező 2012. évi XIII. törvény egyes rendelkezései a kihirdetését követő napon léptek életbe,...

TOVÁBB